EstheLITE - faceLITE™, jouw natuurlijke facelift

  1. Home
  2. - faceLITE™, jouw natuurlijke facelift

Een jeugdige uitstraling en algehele huidverjonging dankzij het revolutionaire Facelite LED masker.Prijs is inclusief BTW

€399,00
Stukprijs:
€0,00 /
Merk:
EstheLITE

Productomschrijving

De faceLITE bestaat uit:
1. Een flexibel silicone gezichtsmasker
2. Controller
3. Voeding en land-specifieke adapters
4. USB C- naar USB A-connector
5. Hoofdbanden
6. Draagtas

Het systeem bestaat uit een flexibel siliconenmasker dat licht emitting diodes (LED’s) heeft en een controller. De LED’s genereren het licht. Het masker wordt op het gezicht gedragen en wordt op zijn plaats gehouden door verstelbaar klittenband.

De controller schakelt de LED’s aan/uit en regelt de stroom naar het masker. De controller bevat een oplaadbaar lithium-ion-polymeer batterij. De controller gebruikt een zichtbaar display bestaande uit 3 micro-LED’s om de gebruiker de laadstatus van de batterij te tonen.

De voeding wordt gebruikt om de lithiumbatterij op te laden en kan aangesloten worden op een geschikt stopcontact 220V. De voedingskabel is standaard verbonden met een micro USB A-C-connector. De faceLITE kan niet worden gebruikt terwijl, deze aan het opladen is.

Product specificaties

gewicht: 500 gram
breedte: 40,6 cm
lengte: 19,6 cm
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »